Unalmas filmnek köszönhetően ismertem meg az Olajwebshopot

A férjemmel nagyon szeretünk filmeket nézni, szinte rajongói vagyunk. Sokszor fel szoktuk emlegetni, hogy szerelmünk hajnalán még együtt jártunk videotékába, később DVD kölcsönzőbe. Ma már csak mosolygunk ezen, hiszen már egy gombnyomásra hozzá tudunk férni rengeteg filmhez a streaming szolgáltatások elterjedésének köszönhetően. A mai gyerekek számára például elképzelhetetlen, hogy korábban el kellett menni valahova egy kazettáért vagy DVD – ért, amiért aztán fizettünk, és egy bizonyos időn belül vissza kellett vinnünk. Mi nagyon szerettük ezt az egész procedúrát, mert megvolt a maga hangulata. Ma már ezt költséghatékonyan meg lehet tenni, hiszen egy mozijegy áráért cserébe nagyon sok film közül tudunk válogatni havonta. Persze van olyan, hogy a film, amit kiválasztunk, enyhén szólva nem telitalálat. Viszont ezeket az alkalmakat is tudom szeretni, mert ilyenkor meg nagyon jókat tudok beszélgetni a férjemmel mindenféle dologról, miközben megy a film. Szóba került egy ilyen alkalommal, hogy grillezni kellene a következő hétvégén. Ám az volt ezzel a gond, hogy a profi, automata grillezőnk be volt rozsdásodva eléggé, így nem forogtak rendesen a fogaskerekei. Mondta is a férjem, hogy ezt a problémát könnyen orvosolni lehet, csak egy kis wd-40 spray kell hozzá. A közeli gazdaboltból szokta beszerezni, ám egy ideje ezt ott nem lehet kapni. Így muszáj volt rendelnie. Ekkor beugrott neki, hogy az olajwebshop.hu a leginkább megfelelő erre a feladatra, mert korábban már rendelt tőlük ezt – azt, és mindennel meg volt eddig elégedve. Kértem a férjemet, hogy meséljen kicsit nekem erről a webshopról, mivel én eddig nem ismertem, és így érthető módon egy kicsit bizalmatlan voltam velük szemben.

Úgy volt vele, hogy az a legcélravezetőbb, ha meg is mutatja nekem egyúttal a weboldalukat, hiszen, ha tudok képet társítani a magyarázatához, úgy valószínűleg hamarabb oldódik fel a bizalmatlanságom az olajwebshop.hu felé. Az első, ami feltűnt, amikor a férjem megnyitotta a weblapot, az volt, hogy egy nagyon igényes webáruházról van szó. Szerintem a vásárlók megnyerésében ez a nulladik lépés sok esetben, hiszen, ha azt látják, hogy nem fordítanak figyelmet a webshopjuk kinézetére, akkor lehet, hogy a termékeik és a szolgáltatás minőségére sem fognak. Legalább is én így szoktam ezekhez a dolgokhoz hozzáállni. Ahogy egy kicsit lejjebb görgetett, a szemem elé került az „Ütős érvek az Olajwebshop mellett” szövegrész. Gondoltam elolvasom az első pozitív benyomás után, hátha végérvényesen meg tudnak maguknak nyerni. Az első érv az volt, hogy ők olajspecialisták, ami azt jelenti, hogy már több mint 60 márka bízza az olajwebshop.hu – ra a termékeik értékesítését. Szerintem ez már önmagában is jelzésértékkel bír. Ha tovább olvasunk, azt is láthatjuk, hogy 30 napos elégedettségi garanciát vállalnak. Azaz, ha nem vagyunk elégedettek a megrendelt termékkel, akkor egy hónapon belül vissza tudjuk azt küldeni anélkül, hogy nyomós érvet kellene keresnünk. Továbbá 100% eredetiség garancia van náluk, vagyis garantálják azt, hogy minden termék hivatalos forgalmazói csatornán keresztül kerül a polcaikra. A negyedik érv az olajwebshop.hu mellett, hogy elérhetőek. 4 üzletük található meg Budapesten, illetve telefonos tanácsadás is elérhető a vásárlók számára. Itt fontosnak tartották megjegyezni, hogy ezen alkalmakkor igyekeznek közérthetően, szakzsargon mentesen tájékoztatni a vásárlókat, amit én nagyon pozitív dolognak tartottam. Biztos sokan jártunk már úgy, hogy egy témában felvilágosítást szerettünk volna kapni, de olyan szavakat használt a másik fél, hogy a felét sem értettük a mondandójának. Nos, az olajwebshop.hu esetében nem kell ilyentől tartanunk.

Azt is jó dolognak tartom, hogy a weboldal tetején pontosan ott van, hogy az előbb említett négy üzlet pontosan milyen címen található meg Budapesten. Illetve telefonszám is van mellettük, ami ismét egy jó dolog. Hiszen, ha mondjuk kinéztünk egy terméket, de nem szeretnénk megrendelni, mert az egyik üzlet közelében lakunk, elég csak felhívni a boltot, hogy megkérdezzük, biztos érdemes – e elindulni. Hiszen, ha nincs a boltban készleten a kiválasztott dolog, akkor nem éri meg elindulni, az ember megrendeli a webshopról. A weboldal bal oldalán található egy felsorolás a kiszállítási díjak alakulásáról. Eszerint, ha 15 000 Ft alatt rendelünk, a szállítási díj 1990 Ft lesz, ha efölött, de 30 000 Ft alatt, akkor 990 Ft lesz, ha viszont 30 000 Ft feletti lesz a rendelésünk értéke, akkor nem kell kiszállítási díjat fizetni. Én azt gondolom, hogy nem olyan magasak ezek az összegek, így megéri rendelni erről az oldalról olyannak is, aki mondjuk távol lakik az Olajwebshop üzleteitől. Szerintem összességében jobban jön ki úgy, hogy az ember inkább kifizeti ezt a csekély összeget, mint hogy időt és üzemanyagot áldozva személyesen elutazzon valamelyik boltba. A wd-40 sprayről is elég részletes leírást olvashat az ember. Én tudtam, hogy a férjem ezzel szokta befújni a gépeket, ha valami be van rozsdásodva és nem működik rendesen, de ettől többet nem nagyon tudtam róla. Szerencsére az olajwebshop.hu – nak köszönhetően megtudhattam kicsit többet is erről a termékről. Írják, hogy a wd-40 spray könnyen eltávolítja a ragasztó maradványokat és a korróziót. A nedvességet is kiszorítja, így helyreállítja a benedvesedett alkatrészeket. Behatol egészen a berozsdásodott alkatrészekig, és kiszabadítja azokat. Nem voltam vele tisztában ennyire részletekbe menően, hogy pontosan, hogy működik a wd-40 spray, de az olajwebshop.hu – nak köszönhetően már ezt is tudtam.

Az olajwebshop.hu megtalálható a közösségi média felületein, ami szintén egy jó pont részemről. Hiszen az emberek nagy része már fent van ezeken a felületeken, így igazán nagy tömeget tudnak itt elérni sok potenciális vásárlóval. Az is részletesen le van írva, hogy milyen módokon lehet fizetni a megrendeléskor. Az Árukereső által megbízható boltnak lett nyilvánítva az olajwebshop.hu. Aki ismeri az Árukereső oldalát, az tudja, hogy ez nem kis dolog, hiszen nem nyilvánítanak akárkit megbízható boltnak. Ha valamit szeretnénk megtalálni a weboldalon, nincs más dolgunk, csak legörgetni az oldal aljára, és ott minden fontos tudnivaló össze van szedve. Többek között, hogy a saját vásárlói fiókunkban milyen műveleteket végezhetünk, információkat olvashatunk általánosan a szolgáltatásokról, illetve a pontos nevét és elérhetőségeit a cégnek. Engem személy szerint teljesen meggyőzött az Olajwebshop, megértem, hogy a férjem miért innen rendel mindent, amit csak tud. Már nem csak a wd-40 sprayt szerzi be innen azóta, hanem kipróbált egy csomó új dolgot, ami szerencsére bevált mind. Már én is nézelődtem, és bár nem érdeklődök alapvetően ezek a dolgok iránt, ez a cég még engem is képes volt megfogni. Így hasznos volt összességében, hogy a férjemmel egy rossz filmet választottunk, ami nem nyerte el egyikünk tetszését sem, mert megismerhettem egy nagyon jó weboldalt.