Lánybúcsúra végül nem a bérelhető virágfal lett a választás

Az egyik barátnőmmel egy lánybúcsúról szóló filmet néztünk online, hogy hangolódjunk az enyémre, ami akkor nem messze volt attól az estétől. Nem volt olyan nagy szám maga a film, de azért elszórakoztatott a maga módján, és ez a lényeg. Beszéltük is a barátnőmmel, hogy ezek az amerikai lánybúcsúk mennyiben másak, mint amit itthon szoktak rendezni. A magyar lánybúcsúk szerintem visszafogottabbak, no meg persze általában a pénzügyi keret is kisebb, mint Amerikában. Azonban volt pár ötlet, ami nagyon megtetszett, és úgy voltunk vele, hogy lehet felhasználhatnánk a szervezés során. Ilyen volt például a virágfal. Mivel otthon ezt elég nehézkes kivitelezni, úgy kerestünk rá, hogy bérelhető virágfal, de sok mindent nem találtunk. Viszont rábukkantunk a bérelhető selfie boxra! Nekem rögtön megfogta a tekintetem, ugyanis voltam már egy – két lakodalomban, ahol volt ilyen selfie sarok, és nagy sikert aratott. A selfiegep.hu – nak vannak ilyen készülékei, és mindent pontosan meg lehet találni a weboldalukon, amit csak tudni szeretnénk.

A selfie box egy olyan készülék, amelyben van egy tükörreflexes fényképező és egy azonnali fotónyomtató is, így a fényképezés után azonnal a kezünkben tarthatjuk a fotót, amit készítettünk. Természetesen a háttér nem csak sima fehér lehet, ahogy a weboldalon olvastuk, hanem lehet kérni különböző mintásat, illetve egy bizonyos összegért meg lehet vásárolni az összes hátteret is. Nekünk az nagyon tetszett, hogy lehet kérni feliratot vagy valamilyen keretet a képre. El is képzeltem, hogy ott lesz rajta a nevem és a lánybúcsúm időpontja is az összes képen. Nagyon tetszett már a gondolat is.

A következő kérdés, ami felmerült bennünk, az volt, hogy ez mind szép és jó, de hogyan fog eljutni a selfie box a lánybúcsú helyszínére? Mert egy ilyen nagy gépet mi sajnos nem tudunk elhozni, no meg persze így is van elég szervezni való. Szerencsére emiatt sem kell fájnia a fejünknek, ugyanis a kiszállítást és a box felállítását a cég munkatársai végzik. Sőt, az egész rendezvény alatt ott fog a helyszínen tartózkodni egy kolléga, aki felügyeli, hogy minden rendben menjen a készülékkel. Így, ha bármi probléma adódna, ő gyorsan cselekedni tud, és nem fog fennakadás történni. Számunkra ez nagyon megnyugtató volt, hiszen Murphy törvénye szerint ilyenkor szokott minden elromlani, ami csak el tud. Az elkészült gépeket nem csak ott a helyszínen kapjuk meg nyomtatott formában, hanem digitális formában is eltárolja a gép, amit aztán el tudnak juttatni az ügyfélnek.

Ha mindezek alapján úgy döntünk, hogy igénybe vesszük a selfie box bérlését, akkor nem kell mást tennünk, mint az oldal alján lévő űrlapot kitölteni, és a cég egy napon belül válaszolni fog. Itt meg kell adni a nevünket, e – mail címünket, telefonszámunkat, a dátumot és a helyszíni adatokat. Valamint van egy kis szövegdoboz az üzenetnek is, ha szeretnénk hagyni. Igazából nem maradt bennünk több kérdés, hogy felvegyük – e a kapcsolatot a céggel vagy sem, mert egyértelmű volt, hogy ez a selfie box csak fokozni fogja a hangulatot. Valóban így is történt, a lányok egyszerűen imádták, nagyon bolondos képek készültek az este folyamán, amik biztosan örök emlékként fognak szolgálni. Én nagyon szívesen tudom ezt ajánlani mindenkinek, legyen szó bármilyen rendezvényről. Ugyan a bérelhető virágfalat végül nem választottuk, de lett helyette selfie box!