Én mindig online nézek filmet

Korábban elég gyakran néztem tévét. Volt pár műsor, amit rendszeresen néztem, sőt még vártam is őket. Viszont mostanában nincs semmi, ami lekötné a figyelmemet, és ha nézni szeretnék valamit, akkor inkább online keresek valamit. Nagyon szeretem a sorozatokat és a filmeket is, így amikor időm engedi, mindig nézek valamit.

Az elmúlt időszakban nem igazán voltak olyan napjaim, amikor ráértem volna filmezni. El szeretném adni a házamat, és ez nagyon sok munkával jár. Legutóbb az energetikai tanúsítvány érvényessége volt az, ami megakasztotta a folyamatot.

energetikai tanúsítvány érvényessége

Hiszen ezek a tanúsítványok nem jók akármeddig. Ami nekem volt, az pedig már lejárt. De szerencsére sikerült az interneten rátalálnom az Eco Team csapatára, akik rövid határidőn belül elkészítik ezt nekem.

Amikor megláttam az oldalukon, hogy akár 12-24 órán belül már kézhez is kaphatom a tanúsítványt, egyből tudtam, hogy őket szeretném megbízni ezzel a feladattal.

Ugyanis nekem elég sürgős lett volna, ha már a korábbi energetikai tanúsítvány érvényessége lejárt, hiszen ez lassítani tudja az eladás folyamatát, én pedig nem szeretek feleslegesen várni. Szerencsére ennek a csapatnak köszönhetően nem is kell.

Hogyan néz ki a közös munka?

Először is felvettem velük a kapcsolatot telefonon. Ha valaki úgy szeretné, az oldalukon az űrlap kitöltésével is lehet kezdeni, Itt megadsz minden adatot amire kíváncsiak, és telefonon keresni fognak. Ezt követően a szakértővel megbeszéltek egy alkalmas időpontot, amikor a helyszíni méréseket el tudja végezni. Ezt követően a megbeszélt időpontban megjelenik, és elvégzi a szükséges munkát, majd az irodában az mért adatoknak megfelelően elkészítik a tanúsítványt és feladják futárszolgálattal. Így már másnap a kezedben is lehet az új érvényes energetikai tanúsítvány.

Ez akkor lehet fontos számodra, ha el szeretnéd adni a házat/ lakást illetve ha egy pályázathoz szükség van rá.

A Eco Team csapata minden megrendelés mellé egy 4000 Ft értékű Ingatlan kisokos ajándékot is ad. Szerintem ez egy nagyon szép gesztus, és még hasznos is. Ez az ajándék sok hasznos tudást tartalmaz, így mindenképp érdemes elolvasni, ha őket választod.

Az oldalukon véleményeket is lehet olvasni. Én nagyon szeretem ezeket, hiszen sokat elmondanak az eddigi ügyfél tapasztalatok. Gyakran keresem is ezeket, hiszen ha sok rosszat írnak valakiről vagy egy cégről, akkor nagy valószínűséggel mást fogok választani.

Az Eco Team oldalán egyébként nagyon sok információ megtalálható, így ha még nincs is szükséged jelenleg ilyen tanúsítványra, akkor is érdemes lehet böngészni az oldalukat.

Országosan dolgoznak, így bárhol is élj, az Eco Team csapata házhoz megy és elvégzi a munkát. Nem kell attól félned, hogy túl messze élsz egy eldugott faluban. Ők mindenképp megcsinálják Neked az energetikai tanúsítványt, hiszen egész Magyarország területére kimennek.

Ha pedig bővíteni szeretnéd a tudásodat, akkor a blog oldalukat is ajánlom figyelmedbe. Itt is nagyon sok hasznos információ fellelhető, és nem kell több oldalról keresgélni az információkat, egy helyen mindent meg tudsz találni.

Ha Neked is sürgősen szükséged lenne egy energetikai tanúsítványra, akkor az Eco Team csapatát csak ajánlani tudom.