A valóság is lehet olyan, mint egy film

Volt egy nagyon kedves kurzusom az idei félévben, ami bizonyos formában a filmekhez is kapcsolódott.

Az első nap az egymásra figyelést, hallgatást, megértést próbáltuk megfogni különböző gyakorlatokon keresztül.

Ábrákat kellett hallás után önállóan lerajzolnunk, egyetlen ember látta csak a képeket, a többiek rajzoltak. Utána közösen átbeszéltük, mi volt az, ami segített az elképzelés során. Ezúton tanultunk az odafigyelésről, a ráhangolódásról, az összpontosításról, a beleképzelés erejéről.

Később is ezeken volt a hangsúly, csak immár párokba rendeződve, egymásnak háttal ülve kellett két percen keresztül beszélnünk a másikhoz, a következő feladatnál pedig egy bizonyos filmélményünkről mesélni a másiknak, úgy, hogy összefoglalva vissza tudja mondani azt, tehát nem csak a mondandónkra kellett figyelnünk, hanem a párunkra is.

A második alkalommal annak a témakörét jártuk körbe, hogyan kommunikáljunk és figyeljünk hatékonyan.

Az egyik feladatnál a “beszélők” benn maradtak a teremben, míg a “hallgatók” a folyosón megkapták “küldetésüket”: mindenkinek egy utálatos szerepet kellett alakítania, megtestesítve a rossz hallgatóság különféle eseteit. Volt bólogató, volt kötekedő is – egy a lényeg, hogy ismét azt ültettük át a gyakorlatba, hogy az empátia mennyire fontos. Aki hozzánk fordul, annak éreznie kell, hogy figyelmünk rá irányul, értjük és átérezzük azt, amiről mesél. Jó hallgatóság, jó figyelők leginkább akkor lehetünk, ha visszatükrözzük a másik fél szavait, támogatásunkról biztosítjuk.

Az utolsó óránkon egy nagysikerű dokumentumfilmből néztünk rövid jeleneteket, miáltal a kérdezés utáni megnyílás fázisait, a beleélést, az őszintén kitárulkozás témakörét jártuk körbe.

Emellett még az előző alkalommal használt szituációkat vettük elő újra. Majd minden páros húzott egy cetlit, amin egy mondat szerepelt, ezt pedig be kellett építeni egy teljesen szabadon kitalált segítői beszélgetésbe.

Ezek után személyenként mentünk egyesével körbe, minek során mindenkiről kellett egy rövid véleményt mondani, érzéseket, benyomásokat közölni, ami szerintem nagyon jó ötlet volt és úgy is sikerült – biztos vagyok benne, hogy legtöbbünknek nagyon jól esett.

A filmekben imádom a közeli snitteket. A szép bőr látványa jó érzéssel tölt el. A Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr ígéretével érkezett meg a patikák polcaira és az online áruházba.

  • Ez az egyedülálló kozmetikum az agyagásványoknak köszönhetően néhány perc alatt teszik simábbá és feszesebbé a bőrt, a (bo)tulinum (tox)in hatású Argirelox™ peptid a ráncokat megemeléséért felel, míg a Nátrium Hialuronát (hialuronsav) pedig megfelelő hidratáltsággal látja el a száraz és feszülő bőrt.
  • A növényi kivonatokkal működő Bioskinup™ és az Eyeseryl® peptid a szem alatti táskák és a sötét karikák hatékony csökkentéséért felelősek. A szérum további előnye, hogy rövid- illetve hosszútávon is kifejti hatását, ugyanakkor a legelső látványos eredmények már akár az első használat után láthatóvá válnak, a bőr simábbá és élettel telibbé válik, nem utolsósorban ez a hatás az egyén bőrtípusától függően körülbelül 6-10 órán át ki is tart. A szem alatti táskákkal és karikákkal szemben hosszú távon fejti ki igazán hatását és veszi fel a kesztyűt a mélyebb és apróbb ráncokkal is.
  • A szérum alkalmazása történhet a szem környékén felül az arc bármelyik részén, így többek között a homlok és a száj melletti mimikai ráncokra is alkalmazható, de akár az egész arcra is az egységes bőrfelszín elérése érdekében. Használatával a tág pórusoknak is búcsút inthetünk, arra azonban mindenképp figyeljünk, hogy bár érzékeny és száraz bőrön is kiválóan működik a szérum, tehát nincs bőrtípus szerinti megkötés, de csak és kizárólag olajmentes sminktermékekkel használjuk az Instantense Plust.

Mik a titkos – na jó, nem is annyira titkos, de mindenképpen csodaszámba menő – összetevők, amikkel valóban percek alatt érthető el fantasztikus eredmény?

Az első számú csodaszer a klinikailag tesztelésen átesett (bo)tulinum (tox)in hatással bíró összetevő, az ARGIRELOX™ PEPTID. Amellett, hogy a ráncok feltöltéséért és a bőr feszesítéséért felel, mindezt természetes úton teszi. A natúr összetevő tulajdonképpen egy fermentálással előállított fehérje, ami ellazítja az arcizmokat, így váltja ki a ráncokat és szarkalábakat csökkentő hatást. A hamburgi In-Cosmetics gálán a hatóanyag díjat is kapott, ami nagyszerű szakmai elismerés.

A fehér-liliomból, brazil ginzengből és az ún. muira puama növényi kivonataiból álló, tehát szintén természetes bőrfeszesítő hatással rendelkező összetevő a BIOSKINUP™ CONTOUR 3R. A szem alatti táskák és puffadás csökkentéséhez a mikrocirkuláció megtámogatásával járul hozzá, emellett a sötét karikákat is kezelésbe veszi és a bőr tömörségének visszaállításán is dolgozik.

Az EYESERYL® tetrapeptid a kollagén glikációjával lép kapcsolatba, megakadályozva a bőr rugalmasságának elvesztését, emellett a rossz nyirokkeringés ellen is hatásos. Eredményesen küzd a szem alatti táskákkal, puffadásokkal. Nincs többé fáradt szem, ha az EYESERYL® PEPTID közbelép!

A két, a korábbiaknál jobban ismert hátralévő fő összetevő a hialuronsav és az agyagásványok. A hialuronsav hihetetlen vízmegkötő képességeiről ismert, a legújabb kozmetikumok elmaradhatatlan összetevője. Az agyagásványok az azonnali feszesebb bőrért felelnek, ami több óráig is kitart.

A Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr ígérete most bármiféle kockázat nélkül valóra válhat! Ha nem vagyunk elégedettek a weboldalról rendelt InstanTENSE® Plus szérum minőségével vagy hatékonyságával, lehetőségünkben áll élni a 30 napos, 100% pénzvisszafizetési garanciával! Mindehhez elegendő visszaküldeni a címükre a megmaradt kozmetikum minimum kétharmadát, ők pedig visszautalják nekünk a teljes vételárat. Egyedül a postaköltséget kell fizetnünk ilyen esetben, ami úgy gondolom, hogy egy nagyon jó ajánlat. A visszaküldéssel kapcsolatos részletekről bővebben olvashatunk a honlapon.

Nekem még ugyan nincsenek igazi, mély ráncaim, de az oldalon található videók abszolút meggyőztek arról, hogy érett bőrön is kiválóan működik a termék – méghozzá nagyon látványosan! Amikor megmutattam nagynénémnek a terméket, el volt ájulva, hogy már ilyen is van, és azóta már meg is rendeltük neki… Nap mint nap használja, teljesen kivirult, amióta azt látja, hogy hónapról hónapra javul a bőrképe! Persze az azonnali, órákon át tartó hatás sem elhanyagolható, hiszen ez valóban egy innovatív formula – ilyen szembetűnő eredményre percekkel a felvitel után nem sok más kozmetikum képes – de még az is lehet, hogy a “Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr” szérumon kívül egy sem.

Az már csak hab a tortán, hogy a szállítás ingyenes, és Magyarországon belül egy munkanap alatt megtörténik! A szomszédos országokba történő szállítás díja 990 Ft. A futárnál készpénzzel és bankkártyával is tudunk fizetni átvételkor.

Ha érintett vagy az öregedő bőrt illetően, vagy csak szeretnél valakit megörvendeztetni ezzel a termékkel, én nagyon ajánlom, hogy tegyél vele egy próbát! Férfiak és nők számára is kiváló segítséget nyújt ez a szérum, hiszen valóban csodát tesz a bőrrel! Az eredményességét megannyi elégedett vásárló igazolja.