Online filmnézés mellé egy kreatív elfoglaltság

Nagyon imádok otthon lenni. Az online filmek és sorozatok világa mindig tartogat számomra valami újdonságot, és bár szeretek kimozdulni a barátaimmal, a nagy tömeg és zaj nem nekem való. Így gyakran előfordul az is, hogy valamelyikünk otthonában jövünk össze egy kis beszélgetésre, evés-ivásra, esetleg filmezésre. De egyedül is az egyik kedvenc elfoglaltságom közé tartozik a streaming lehetőségek közötti válogatás, na meg az olvasás.

Ha még új vagy a kézműveskedők körében, akkor még talán nem hallottál a Pipere Portáról, ami egy szuper budapesti bolt és egy online shop egyben. A Pipere Portánál gyertyaöntős és kozmetikum készítős, szappanozós alapanyagok, eszközök, színezők és illatok vásárolhatók meg. Én rendszeresen adok le kisebb-nagyobb rendelést, és mindig minden rendben megérkezett hozzám. A színezők egyébként nagyon extrák, egészen merész árnyalatok is találhatók a listában, én egyenesen imádom őket! Persze nem illenek mindenkihez és bármilyen enteriőrbe, de szerintem nagyon jól lehet velük játszani gyertyaöntésnél például, de szappanok esetén is. A Pipere Porta magas minőségű termékeket forgalmaz a lehető legjobb áron, szóval mindenképpen érdemes lehet a fizikai vagy az online shopra vetni egy pillantást.

A színezők között ráadásul nem csak élénk és nem hétköznapi színeket, hanem glittereket és egyéb csillámos porokat is találhatunk, szóval a lehetőségek adottak, onnantól már csak a fantáziánkon múlik minden!