Film ihletett meg a táskavásárlásra

Ma már nagyon könnyű dolgunk van, ha filmet szeretnénk nézni. Korábban videotékába, majd DVD kölcsönzőbe kellett járni, ha szerettünk volna valamit megnézni. Később a kalóz letöltés élte aranykorát, mára azonban lehetőségünk van azonnal, legális módon filmet nézni a streaming szolgáltatóknak köszönhetően. Én is gyakran élek ezzel a lehetőséggel, nagyon jó új filmekre bukkantam rá. Az egyik ilyen alkalommal valami romantikus filmet választottam. Maga a történetszál nem nyerte el teljesen a tetszésemet, de a képi világa megfogott. A legjobban a főszereplő nő hátitáskája tetszett meg, ami az egész filmen keresztül nála volt. Nagyon stílusos darab volt, így eldöntöttem, hogy nekem is kell egy hasonló.

A megfelelő darabot végül a https://www.annataska.hu/taska/hatitaska oldalán találtam meg, amire véletlen bukkantam rá. Ugyanis beírtam a keresőbe, hogy elegáns hátitáska, és ez volt az első találat, amit kidobott. Rámentem az oldalra, és rögtön feltűnt, hogy mekkora a választék. Azt is láttam, hogy az itt található táskák nagy része egyezik a stílusommal, így ennek nagyon megörültem. Egy rózsaszín Tamaris hátizsákra esett a választásom. Nagyon megtetszett, de ez meg egy másik darab között nem tudtam dönteni. Aztán észrevettem, hogy a rózsaszín táska le van árazva 21%-kal! Ez azért szerintem nem kevés. Így végül ez adta meg a végső lökést a döntésemben, hiszen így spórolni is tudtam. Plusz azért is érdemes a https://www.annataska.hu/taska/hatitaska-ról vásárolni, mert van olyan hűségprogram, aminek köszönhetően a vásárlásaink után pontokat kapunk. Ezeket a pontokat a vásárlástól számított 6 hónapon belül tudjuk felhasználni, különben elvesznek. Szám szerint ez úgy alakul, hogy ha teljes árú terméket veszünk, akkor az ár bruttó 5%-át írják jóvá, ha kedvezményes árút, akkor pedig a bruttó 3%-át fogják jóváírni. Ez esetemben pontosan 711 Ft-ot jelentett. Szerintem azért ez is valami.

Hasznos, hogy az oldal tetején a különböző táskákat márkák szerint is meg tudjuk tekinteni. Ez akkor lehet jó, ha valaki egy bizonyos márkától szeretne táskát vásárolni. Így nem kell végigböngésznie az összeset, mielőtt megtalálná az adott márkától a neki megfelelőt. De ezen felül találhatók még az https://www.annataska.hu/taska/hatitaska weboldalán övek és pénztárcák is. Kíváncsiságból rájuk pillantottam, és nagyon stílusos darabokat találtam itt is. Nem kizárt, hogy a jövőben fogok rendelni tőlük vagy pénztárcát vagy övet. Ha lejjebb görgetünk, találunk egy hasznos információk menüt, amelyet érdemes áttekinteni vásárlás előtt. Ugyanis itt vannak infók az általános szerződési feltételekről, a kiszállításról, az adatkezelési tájékoztatóról, valamint a fizetésről is. Nekem mániám vásárlás előtt átfutni az általános szerződési feltételeket, pedig ez ritka. De mivel én a jog világában jártas vagyok, így tudom, hogy ezt a lépést senkinek sem kellene kihagyni, ha vásárol valamilyen internetes oldalról. A fizetés lapon megtudtam, hogy lehet fizetni utánvéttel, átutalással vagy bankkártyával. Örömmel olvastam, hogy utánvét esetén nem csak készpénzzel lehet fizetni, hanem bankkártyával is a futárnál. Nálam legtöbb esetben nincs, vagy csak nagyon kevés készpénz van, így kifejezetten örültem ennek a lehetőségnek, hogy nem kell még azon is gondolkodnom, hogy mikor menjek el a bank automatához pénzt levenni, ha jön a futár. A táska, amit rendeltem, élőben is pont olyan szép és jó minőségű, mint amilyennek az interneten tűnt. Ez volt az első, de biztosan nem az utolsó rendelésem a https://www.annataska.hu/taska/hatitaska-ról.