Filmezés helyett csapatépítéssel telt a hétvége

Filmezés helyett csapatépítéssel telt a hétvége, ami igazán jó döntés volt. Persze már régebben lefoglalta a cég a hosszú hétvégét, de valahogy nem volt kedvem menni és beteg is voltam. Szerencsére mire eljött az indulás ideje, már tele voltam energiával és a filmek meg úgyis megvárnak, nem igaz?

A https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ igazán kiváló választásnak bizonyult, mert egy valóban tartalmas és élvezetes hétvégét töltöttünk együtt a kollégákkal. Egyre több cég tartja fontosnak az ilyen tréningek megszervezését és szerintem ez nagyon is jó ötlet.

Mert ilyenkor nagyon jó kis programok vannak, mint ahogy az a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ csapatépítő tréningjén is volt. Elsősorban a vitorlázási lehetőség volt az, ami miatt emellett döntött a cég vezetése. Természetesen a résztvevőket is megkérdezték előre, hisz nem mindenki szeret vitorlázni, de szerencsére nálunk mindenki rajongott a vízért, a Balatonért.

A Balaton nagyon szép volt, mint mindig és mivel az embernek nincs minden nap lehetősége vitorlázni, így nagyon örültünk ennek a lehetőségnek. A vitorlázás mellett azonban más feladatok és kalandok is vártak ránk. A vízben és a vízen kívül is. Például SUP-oztunk, amit én még sosem csináltam, de nem is voltam olyan esetlen benne, szóval megkedveltem a végére. A feladatok játékosak és viccesek voltak és bár a nap végére elfáradtunk, nagyon sok élménnyel gazdagodtunk.

A https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ egyik legélvezetesebb és legkalandosabb része a sárkányhajózás volt.

A https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ része volt a sárkányhajózás és a SUP-ozás is. A vitorlázás és a SUP-ozás mellett ez igazán felejthetetlen élmény volt. Bevallom, én még sosem ültem sárkányhajóban és bár fiatalabb koromban kenuztam egy pár hónapig, azért ezt nem lehet ezzel összehasonlítani. Az együttműködésnek itt kiemelten nagy szerepe van és nagyon jó érzés volt együtt dolgozni, együtt húzni a hajót. Voltaképp a mindennapokban a munkahelyünkön is ezt tesszük, még ha nem is igazán gondolunk ebbe bele. A https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ remek programokat kínált és szerencsénk volt az időjárással is, hisz minden szabadtéri programot meg tudtunk valósítani, amit terveztünk.

Nagyon élveztem ezt a hétvégét és bár eleinte nem volt igazán kedvem menni, egyáltalán nem bántam meg, hogy mégis elmentem. Kicsit jobban megismertem a kollégáimat is. A https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ pedig profi szolgáltatásokat nyújtott és végig úgy éreztük, hogy jó kezekben vagyunk. Nem hiába profik ők is a maguk területén. Ráadásul nemcsak ilyen programokon lehet részt venni, hanem lánybúcsúk, legénybúcsúk lebonyolításában is segítenek és vitorlást is lehet tőlük bérelni, ha például a családdal szeretnénk vitorlázni.

A filmek persze megvártak és otthon a hétvége hátralévő részében meg is néztem egy remek akciófilmet, amit már régóta kinéztem magamnak. Az ember úgy van a filmekkel, mint a könyvekkel. Legalábbis én mindenképp, hisz hosszú várólistám van úgy filmekből, mint könyvekből. És bár mindkettő fontos része az életemnek, a valódi kalandokra azért én is igent mondok.