Online filmezés közben kaptam kedvet a pólóvásárláshoz

Mint azt bizonyára tudjátok, nagy filmrajongó vagyok, gyakorlatilag bármilyen filmet, bármilyen műfajban megnézek. Ezt tanulom most az egyetemen, úgyhogy nagyon fontos, hogy minél több filmet megnézzek a szabadidőmben. Ehhez mostanság az online filmezést szoktam választani, mivel a neten gyakorlatilag bármilyen film elérhető gyorsan, akár pár kattintással is.

Szeretek ugyan moziba is járni, de az online filmezés sokkal egyszerűbb és kényelmesebb. Arról meg már nem is beszélve, hogy ez sokkal olcsóbban is jön ki, mint az állandó moziba járás.

A múlt héten így belekezdtem egy klasszikus filmmaratonba, aminek részeként régebbi filmeket nézek meg. Így érkeztem el például a Keresztapa című filmhez is, amit egy haverom ajánlott már régóta. Ugyan már láttam kisebb koromban, és akkor is már nagyon tetszett, de újra akartam nézni felnőtt fejjel. Meg is néztem hát egyben a filmet, és meg kell mondanom, le voltam nyűgözve. Abszolút igaza volt a haveromnak – ez a film egy mestermű.

Olyan lelkes lettem, hogy gondoltam, veszek is magamnak valami keresztapás cuccot. Ekkor ugrott be, hogy mi lenne, ha egyen pólót vennénk a haverommal kettőnknek, ha már ekkora rajongók vagyunk. Így tévedtem a LOLmarkt oldalára, ahol egyedi pólókat lehet vásárolni, gyakorlatilag minden mennyiségben. Eleinte a lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalra találtam rá, de tovább nézelődve bizony megtaláltam a tökéletes keresztapás pólót, természetesen egy vicces felirattal rajta. A felső ára is teljesen rendben volt, de gondoltam, lecsekkolom, milyen minőségű pólóról is van szó, ha már kettőt is tervezek belőle rendelni.

A leírás résznél lejjebb görgetve minden fontosabb információ ott volt, innen tudtam meg, hogy tartós, kényelmes, jó minőségű pamut pólóról van szó. Ezen kívül le volt írva az is, hogy milyen mosási módot és hőfokot ajánlanak hozzá, valamint a vasaláshoz is adnak a honlapon tippet, ami szerintem különösen hasznos lehet egy ilyen típusú mintás póló esetén.

De mindezeken túl rengeteg infó van még a LOLmarkt termékeinél lejegyezve, meg tudod például nézni az elérhetőséget, a várható szállítás dátumát, a cikkszámot, de véleményeket és mérettáblázatot is találtam a póló alatt. Ezek mutatják szerintem, hogy a LOLmarkt bizony nem veszi félvállról a vásárlók tájékoztatását, ők tisztában vannak vele, hogy ha minden információt megtalál a keresgélő illető a honlapon, akkor sokkal nagyobb eséllyel meri a céget választani.

Így hát el is döntöttem, hogy rendelek kettőt a pólóból, egy kéket és egy feketét, aztán majd eldöntöm, melyik lesz az enyém és melyik a barátomé. De itt még nem álltam meg, mert annyira felkeltette a LOLmarkt weboldala a figyelmemet, hogy gondoltam, kicsit keresgélek még náluk.

Visszamentem tehát a lolmarkt.hu/egyedi-polo linkre, ahol most jobban elolvasva azzal is tisztában lettem, hogy a LOLmarkt-nál bizony teljesen egyedi tervezésű pólókat is lehet rendelni. Ha például van egy saját mintád vagy céges logót szeretnél a pólóra tetetni, akkor ők ebben is megoldást tudnak nyújtani neked. Egy darabtól kezdve akár több száz pólót is lehet rendelni, és kis darabszámú megrendelés esetén az üzletben személyesen is át lehet venni.

A lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalon írt egyedi pólók ára függ a minta méretétől és a megrendelt darabszámtól, így 1000 és 100000 forint között bármilyen ár lehetséges, így erről érdemes tájékozódni a honlapon megadott elérhetőségen.

Munkanapokon 8:00 és 15:30 között telefonon is lehet keresni a LOLmarktot, de személyesen is el lehet menni az üzleteikbe, országszerte 13 boltjuk is van Miskolctól kezdve Egeren át Nyíregyházáig. A weboldalon még térképen is jelölve van, hol találhatók ezek az üzletek.

lolmarkt.hu/egyedi-polo

Szóval a lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalt olvasva erősen elgondolkodtam, hogy egyedi pólót is nyomtassak valamikor a jövőben, de gondoltam, most elsősorban a filmes pólókért jöttem.

Persze a keresztapás felsőn kívül rengeteg másik film, sorozat vagy videójáték ihlette póló is megtalálható a LOLmarkt kínálatában, mindezek különböző színekben és méretekben.

Keresni is könnyedén lehet a letisztult honlapon, külön kategóriákra osztva, vagy akár nemek szerint is nézelődhetünk. A kategóriáknál van például állatok, család, gamer, hobbi, lánybúcsú, munka vagy éppen sport. De természetesen ezen kívül rengeteg kulcsszó alapján tudunk még keresni, és még pulóverek is vannak a pólók mellett a LOLmarkt webshopjában.

Így eltöltöttem egy jó órát a nézelődéssel, és végül kosárba raktam még egy traktoros pólót az apósomnak, mert tudtam, hogy él-hal mindenért, ami traktoros. Látva a nagy választékot, azon gondolkodtam, hogy itt bizony mindenki találna neki való ruházatot.

A LOLmarkt azt is hirdeti a honlapon, hogy gyors kiszállítást biztosítanak az általuk kínált termékekre, így a rendelés leadása után már 1-2 munkanapon belül meg is kaphatja a vevő a pólókat. De persze ha a leggyorsabb megoldást keresed, akkor az üzletbe is lehet rendelni a termékeket, ahol azonnal át tudod venni őket.

Az is biztonságot adott, hogy ingyenes a méretcsere a LOLmarktnál, így ha esetleg ajándékba rossz méretet rendelek, akkor sem dől össze a világ, hanem gyorsan ki is cserélik. Ha pedig ezzel vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed merülne fel, akkor érdemes ránézni a gyakori kérdések szekciójára is, ahol a legfontosabb problémákra mind adnak tippeket. Én az Általános Szerződési Feltételek részbe is beleolvastam, mivel az is sok mindent elmond egy cégről, hogy ezeket az információkat miként tálalják a vevőnek. Szerencsére a LOLmarkttal ilyen szempontból is nagyon meg voltam elégedve, elképesztő részletességgel és mégis átláthatóan szedtek össze minden tudnivalót.

Szóval egyszerűen ki is fizettem a rendelésemet előre, egyszerűen online módon volt erre lehetőség. Én ezt azért is szeretem, mert így nem kell elmenni egy üzletbe és adott esetben sorba állni, hanem gyorsan és hatékonyan el lehet intézni a vásárlást.

És valóban meg is érkezett két munkanapon belül a rendelésem, a pólók pedig tényleg prémium minőségűek voltak, pont olyan méretben, ahogyan azt a mérettáblázatnál le is írták. El is vittem a barátomnak a felsőt, aki nagyon örült neki, és persze meg is adtam neki a cég elérhetőségét, hátha a jövőben ő is beruházna egy másik egyedi pólóra. A Jurassic Park című filmért például szintén nagyon rajong a haverom, és ilyen felsőket is láttam, amikor nézelődtem a filmes felsők kínálata között.

Így én végül nagyon elégedett voltam a LOLmarkt szolgáltatásával, lehet, hogy legközelebb megpróbálom az egyedi póló rendelés leadását is, amit a már említett lolmarkt.hu/egyedi-polo linken találtam.

És aztán ki tudja, lehet, hogy a következő online filmezés során megint rajongója leszek egy filmnek és veszek hozzá egy újabb pólót. De ha így lesz, akkor nem is keresgélek tovább, meg nem megyek el vásárolni, hanem csak felmegyek a LOLmarkt honlapjára, és könnyedén megrendelem tőlük a felsőt.