Filmezés közben vettem észre a port a padlón

Ha vasárnap este akkor filmezés! Ezt már egy jó ideje bevezettük a párommal, mivel hét közben és a hétvégén általában nincs időnk filmezni, ezért a vasárnapot neveztük ki filmezős estének. A rendszer az, hogy egyik héten ő választ, a másikon én. Nagyon jókat szoktunk ezen szórakozni, ez egy igazán klassz rendszer. A legutóbbi alkalommal, amikor leültünk megnézni egy filmet, ahogy a fények villogtak, észrevettem, hogy mennyire poros a parketta. El is határoztam, hogy másnap első dolgom lesz felporszívózni. Igen ám, csakhogy másnap kiderült, hogy a porszívünk egyáltalán nem működik. Muszáj volt tehát egy újat venni.

A férjem azt javasolta, hogy írjam be a keresőbe, hogy Porszívó vásárlás – BestMarkt, mert akkor biztos nem fogok csalódni. Ő már többször is rendelt innen, és mindig tökéletes volt a kiszállítás. Úgy döntöttem, hogy megfogadom a tanácsát és körülnézek a BestMarkt kínálatában.

Sok-sok porszívó egy helyen!

A Porszívó vásárlás – BestMarkt valóban egy nagyon jó tipp volt, mert egy igazán kivételes honlapra kalauzolt el. A weboldal maga ízléses és visszafogott volt, és már első ránézésre látszott, hogy könnyen ki lehet rajta igazodni. Megnéztem a termékkategóriákat és nagyon elámultam. Hogy ennyi minden legyen egy helyen! Nem gondoltam volna, hogy a BestMarkt egy olyan webáruház, ahol tényleg konkrétan bármit megtalálhatsz. Rákerestem a porszívóra és több mint 600 találatot dobott ki. Nem is gondoltam volna, hogy ennyiféle porszívó létezik. A szűrő segítségével beállítottam a paramétereket, hogy milyen porszívót is keresek. Némi nézelődés után egy MPM MOD-30 Vízszűrős porszívóra esett a választásom a Porszívó vásárlás – BestMarkt kínálatából.

Először arra gondoltam, hogy nem is nézelődök tovább a BestMarkt oldalán, hiszen megtaláltam, amit kerestem. De végül mégiscsak úgy döntöttem, hogy körülnézek, mivel eszembe jutott, hogy a húgomnak hamarosan szülinapja lesz. Tudtam, hogy régóta szeretne egy okosórát, ezért azokkal kezdtem. Több mint 200 találat jött ki, ezért leszűkítettem a választékot a kedvenc márkájára, a Xiaomi-ra. Ki is választottam egy Xiaomi Amazfit GTS 2 Mini okosóra – Ezüst/Zöld terméket, ami tudtam, hogy tetszeni fog a húgomnak. Így már azt éreztem, hogy teljes a kosaram, ezért nem is húztam tovább az időt, hanem elküldtem a rendelést.

Végre tisztaság van!

Amikor megérkezett a BestMarkt-ról rendelt csomagom, már nagyon izgatott voltam. Leellenőriztem, hogy mindkét megrendelt termék épségben érkezett-e meg. Szerencsére nem volt semmilyen probléma, ezért ki is próbáltam a porszívómat. Tökéletesen működött, és így végre rendesen ki tudtam takarítani, hála a BestMarkt-nak!

Két héttel később volt a húgom szülinapja, és hihetetlenül örült az okosórának, amit rendeltem a BestMarkt-ról. Azt mondta, hogy ő is pont ezt nézte ki. Így a BestMarkt-nak köszönhetően a lakás is tiszta lett és a húgomnak is találtam egy nagyon klassz ajándékot.