Online nem csak filmet lehet nézni

Mostanában nagyon szeretek online csinálni mindent, amit csak lehet. Online nézek filmet, online intézem el minden teendőmet amit csak tudok és még vásárolni is online szoktam. Ezért van az is, hogy még a vállalkozásomba is rendelni szoktam a gépeket és a szükséges eszközöket, nem pedig bemegyek egy boltba és ott megvásárolom. Ezt pedig nagyon egyszerűen és könnyen meg tudom tenni az Rdealer csapatával.

Nagyjából egy éve találtam rájuk az interneten amikor új beszállító után keresgéltem. Egyből megtetszett az, hogy nagyon könnyen kezelhető az oldaluk, habár nagyon sok termékük van mégis könnyen meg lehet találni mindent és még blogot is vezetnek. Amikor vásároltam tőlük, akkor pedig megbizonyosodhattam arról is, hogy minőségi termékeket kapok tőlük. Ez után már nem is volt kérdés, hogy a következő vásárlásnál is hozzájuk fordultam.

A legtöbb terméket itt szoktam beszerezni a vállalkozásomba. Rendszeresen vásárolok a következő termékkategóriák közül: csomagolástechnika, húsipari gépek, ital készítők, kiegészítők, mosogatás, sütés- főzés, sütőipari gépek. És ez csak néhány példa abból, mit is lehet kapni az Rdealer oldalán.

Rdealer

A sok termék között szintén egyszerűen lehet keresgélni, hiszen a speciális szűrőknek köszönhetően nagyon könnyen le lehet csökkenteni a termékek darabszámát. Külön lehet szűrni márkára, árra, termékkategóriára és még a termék állapotát is ki lehet választani, hogy használt vagy új legyen.

Az Rdealer weboldalán egyébként több mint 40 márka termékei közül lehet válogatni, így nagy valószínűséggel mindenki megtalálhatja azt, amire a legjobban vágyik.

És ami még szintén fontos, hogy garanciát is vállalnak a termékeikre. Új áru esetén 1 év garancia jár, használt termék esetén pedig 3 hónap. Szerintem ez egy nagyon hasznos és jó dolog. A garancia hossza pedig teljesen érthető, hiszen nem otthoni használatban lesznek ezek a gépek, hanem sokkal nagyobb munkát fog végezni így az esélye is nagyobb, hogy valami baja lesz.

Mint már említettem, blog cikkeket is írnak. Ezen a legelején nagyon meglepődtem, hiszen ez előtt nem találkoztam olyan oldallal akik szintén vezetnének blogot a termékek árulása mellett. Viszont elolvasna párat már rájöttem, hogy ezek nagyon hasznosak tudnak lenni, főleg ha jobban megszeretnéd ismerni a márkákat, gyártókat, a termékeket, illetve hogyha tudni szeretnél különböző trükköket, tippeket a gasztronómia területén.

Amennyiben személyesen szeretné vásárolni, akkor azt Tapolcán megteheted. Minden hétköznap reggel nyolc órától egészen délután négy óráig fel lehet őket keresni. Nagyon szívesen segítenek bármiben, amiben csak tudnak.

Ha pedig csak a kapcsolatot szeretnéd felvenni velük, akkor azt többféleképpen is megteheted: e-mail, telefon, és az oldalukon keresztül is könnyen és gyorsan tudsz nekik írni egy üzenetet.

Ne feledd! Ha vendéglátó egységet vezetsz és szükséged lenne egy megbízható, minőségi termékeket áruló boltra, akkor az Rdealer tökéletes választás lesz.