Kerti ültető láda ötletet vettem a hétvégi mozi élményből

Nem is gondolnátok, hogy micsoda ötletekkel térhet haza az ember a moziból, ha igazán nyitott szemmel nézi az adott filmet. Nyilván az elsődleges cél a gyönyörködtetés és a szórakoztatás – ennek persze sok formája lehet a nevettetéstől a borzongatásig. De mégis lehetnek mellette olyan másodlagos szempontok, mert azért célnak nem nevezném, hogy milyen érdemes megoldásokat lehet látni egy filmben. És én most speciel pont mázlista voltam, mert a hétvégi mozizás eredményeképpen már meg is rendeltem a kerti ültető láda csomagot a gazdabolt.hu oldalról, ami jövő tavasszal olyan gyönyörű kerítést képez majd nekem a bejáratnál, hogy az egész utca a csodájára jár majd.

Egyébként is gondolkoztam rajta, hogy mivel dobhatnám még fel az előkertet, amivel színesebb lehet és zöldebb, mert sajnos a térkő mellett nem sok zöld felület került kialakításra. Aztán megláttam ezeket a kerti ültető ládákat a filmben és azonnal mondtam is a férjemnek, hogyha hazaérünk, akkor rendelünk ilyet. A gazdabolt.hu oldalon találtam meg a számunkra megfelelő darabokat, összesen négyet, kettőt-kettőt mindkét oldalra a járda szegélyezésére.

Lényeges kérdés volt a számomra a mezőgazdasági fólia minősége. Ahonnan rendeltem, ott erre is számtalan lehetőséget adnak, hiszen ez egy virtuális gazdabolt, ahol mindent lehet kapni, ami csak a kert szem s száj ingere. Így aztán jól körülnéztem a virágmagok között is és találtam többfélét, amit szívesen kicsíráztatok a télen a házban, hogy aztán tavasszal már kinn virágozhassanak a kertben.

A kerti ültető ládákon belül amúgy nagyon sokféle verzió elérhető. Vannak kisebb és nagyobb méretű, barna és fekete színű és különféle formájú termékek. Szerintem mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, csak érdemes végig nézni az összes oldalt a gazdabolt.hu weben.

Ahhoz, hogy a kerti ültető láda megfelelően funkcionálhasson tavasztól rendeltem mellé még pár nevelőtálcát is, amiket most télen fogok használni a kiválasztott növények csíráztatására, nevelgetésére. Néztem más eszközöket is, amik szintén kellenének majd a kertészkedéshez, de mivel még nem látom pontosan, hogy hol mit szeretnék tevékenykedni, ezért ezeket majd inkább csak tavasszal rendelem meg.

A rendelés folyamata egyébként nagyon egyszerű volt, szóval aki attól tart, hogy egy online gazdabolt bonyolultabb, mint a sarkon lévő, az állíthatom, hogy megnyugodhat! Innen ugyanolyan egyszerű a beszerzés, akár pár kerti ültető láda a téma, akár valami más kinti eszköz, amivel az épített környezetünk csak szebb és ápoltabb lehet. Alig várom a tavaszt, hogy végre belevághassak a kertészkedésbe, addig pedig marad az ötlet gyűjtés, ami a gazdabolt.hu böngészésével kezdődik majd.