Székhely bérlés, hogy a cégünk ne csak online létezzen

A filmnézés kultúrája rengeteget változott az utóbbi évtizedben. Amikor még gyerek voltam, a legcsodásabb dolog az volt, mikor apukámnak sikerült beszereznie az aktuális legnagyobb filmnek a DVD kiadását. Ezekre a kiadásokra ráadásul egy csomót várni is kellett. Nem volt ezért más választás, mint elmenni a moziba és megnézni.

Az internet hajnalán az online filmnézés még főleg csak az illegalitás berkein belül létezett. Mára azonban ez egy teljesen normális, legitim módja lett a filmfogyasztásnak. A különböző streaming felületek mára olyan könnyeddé tették a filmek között válogatást, hogy sokszor azt érezzük, már túl nagy a választék. Nagyon különös egyébként ez az érzés. Hiszen egyrészről jó, hogy több filmet tudunk elérni, másrészről viszont furcsa, hogy ezzel kicsit el is veszett az a csodás érzés, amit akkor kapott az ember, ha megszerzett egy filmet DVD-n.

Az új, digitalizált őrület pedig már a cégek világát is elérte. Én is alapítani szerettem volna egyet, viszont kötelező volt székhelyet találni. Kezdő vállalkozóként mindenki tudja, hogy milyen nehéz egyszerre odafigyelni mindenre. Ezért is volt számomra teljesen döbbenetes, mikor először találkoztam a Székhelyszolgáltatás24 oldallal.

A székhely bérlés, ahogy ti is el tudjátok képzelni, nem tartozik az egyik legegyszerűbb folyamatok közé. Nagyon sok mindenre oda kell figyelni és ezért is örültem annyira, hogy a Székhelyszolgáltatás24 oldalán szinte minden információt el tudunk érni arról, hogy miként megy a székhely bérlés menete.

Az oldal egyébként nagyon szépen van kialakítva. Szerintem bármilyen cégnél nagyon fontos az, hogy miként jelenítik meg magukat a virtuális térben. Egy olyan helynél, mint a Székhelyszolgáltatás24, ez különösen fontos. Ezen a téren azonban teljes mértékben meg tudtak győzni arról, hogy profik. A bizalom pedig csak javulni tudott, mikor a menüpontok között találtam egy blog részleget. Ezen a blogon egy csomó dolgot el lehet olvasni a székhelyszolgáltatás témájában.

Ki is választottam azt a cikket, ami konkrétan a székhely bérlés folyamatáról szól. Rengeteg izgalmas dolgot tudtam meg itt a székhely bérlésről. Elsőként azt, hogy miért is érdemes megbízni őket, hogy elintézzék számunkra, ezt a nem kis energiaigényű folyamatot. Sokan azt gondolják, különösen azok a vállalkozók, akik még csak most kezdenek bele az első cégükbe, hogy jobb, ha mindenhol csökkenteni próbáljuk a költségeket. Ez természetesen igaz, de vannak olyan dolgok, amikben lehet, hogy többet tudunk megspórolni azzal, ha felbérlünk egy másik céget arra, hogy segítsen nekünk.

Ilyen például a székhely bérlés. Rengeteg fortélya van és egyáltalán nem baj, ha egy olyan cég áll mögöttünk, akiknek már több évtizedes tapasztalata is van. Ráadásul a székhelyek, amiket kínálnak, kifejezetten jó helyen vannak. Mindenki szerintem elsősorban budapesti székhelyet szeretne a cégének, de ez nem az egyetlen lehetőségünk náluk. A székhely bérlés olyan helyen is lehetséges, ahol nem kell iparűzési adót fizetnünk. Ez egy hihetetlen lehetőség, nemcsak a kezdő vállalkozóknak, hanem a nagy cégtulajdonosoknak is.

Összességében nagyon meg voltam elégedve azzal, amit a Székhelyszolgáltatás24 oldalán láttam. Nem is akartam halogatni tovább ezt a nagy döntést, felhívtam őket. Már az első beszélgetésnél tudtam, hogy jó helyre kerültem. Az ügyintéző kedves volt és segített mindenben. Azóta pedig már nagyon jó kapcsolatunk van és nem kell aggódnom többé a székhely bérlés miatt. Mindenkinek melegen ajánlom őket.