Online film, vagy plasztikai beavatkozás? Minden elérhető!

Emlékeztek még a videotékákra? Ha éppen nem buli volt a szombat esti program, összejöttünk a barátokkal valamelyikünknél, kivettünk néhány filmet és jókat szórakoztunk együtt a társaságban. Manapság, ha filmet vagy sorozatot szeretnénk nézni, elég csak elintézni egy előfizetést, vagy felmenni valamelyik letöltő oldalra, de még online is nézhetünk, amit szeretnénk. Sok dologhoz közvetlenül juthatunk hozzá és pörgősebb, gyorsabb lett a világ. Nincs ez másként a plasztikai sebészet területén sem.

Manapság, már bárki számára elérhetőek a kezelések és beavatkozások, csak meg kell találni a megfelelő intézményt és szakembert hozzá. Mivel ez egy nagyon speciális terület, természetes, hogy a legprofibb sebészt és legszínvonalasabb intézményt óhajtja bárki, aki arra az elhatározásra jut, hogy plasztikai sebészeti beavatkozásnak veti alá magát.

Dr. Kelemen Ottó azok közé a plasztikai sebészek közé tartozik, aki nagy szekértelemmel és értő gondossággal látja el pácienseit. Nagy tapasztalattal rendelkezik a sebészi pályán szűk 40 éve van jelen. Plasztikai sebészként is már több, mint 25 éve tevékenykedik. Számára fontos a holisztikus szemléletmód a gyógyászatban, ami azt jelenti, hogy a betegeket úgy kezeli, hogy figyel a bennük zajló testi-, szellemi- és lelki folyamatok kölcsönhatásaira.

A műtétek egy világszínvonalú magánklinikán történnek, prémium minőségű eszközök alkalmazásával és profi szakértelemmel valósulnak meg. A beavatkozások elvégzésével nincs vége a kezelésnek. Ezek után a doktor úr folyamatosan elérhető, és ha soron kívüli kontrollvizsgálatokra van szükség, azokat is rövid időn belül elvégzi. Még fekvőbeteg ellátást is lehet igényelni, szükség szerint. Azért, hogy a műtét utáni hegek szépen gyógyuljanak és megfelelő minőségűek legyenek, nagy gondot fordít az utólagos ellenőrző vizsgálatokra a gyógyulási időszakban.

Folyamatosan publikál és képezi magát

Ezekből is látszik, hogy ő egy profi plasztikai sebész. Folyamatosan képezi magát, elsősorban nemzetközi tanfolyamokon, publikál, előadásokat tart. Tagja a legjelentősebb hazai és nemzetközi tudományos társaságoknak, emellett egyetemi doktori tudományos fokozatot is szerzett. Magánpraxisa 1997 óta működik, a Kelemed Plasztikai Sebészetet vezeti. Intézményének honlapja a plasztika.info.hu weboldalon található. Itt minden információ megtalálható Dr. Kelemen Ottóról és az általa vezetett plasztikai sebészetről.

Számos kezelés elérhető Budapesten 2, Pécsett pedig 1 helyszínen. Az egyik budapesti rendelőben konzultációk, vizsgálatok és a járóbeteg ellátás keretei között végezhető beavatkozások zajlanak. A komolyabb, altatásos műtéteket pedig szintén Budapesten, egy világszínvonalú magánklinikán végzi el. Pécsi rendelőjében általában heti egy alkalommal rendel, itt is konzultációkat és kisebb, altatást nem igénylő kezeléseket folytat. Praxisában elérhetőek az arcot, a mellet érintő beavatkozások, ahogyan az alakformáló vagy intim testtájékokat érintő műtétek is.

Emellett számos arcfiatalító kezelés is kérhető, ezek e legmodernebbek, folyamatosan követik a technológiai fejlődést és trendeket. A legtöbb ilyen kezelésnél már nincs szükség szikére, metszésre. A terület rendkívül sokat fejlődött, a beavatkozások helyi érzéstelenítéssel lefolytathatók. Ez azt is jelenti, hogy befekvés nélkül, járóbeteg kezelés keretei között zajlanak. A szövődmények kialakulásának lehetősége minimális, a gyógyulás pár nap, a felépülés pár hét alatt bekövetkezik.

A honlapon a galéria menüpont alatt meggyőző fotókat találhatunk a műtétek előtti és utáni állapotokról. Az egyes kezelések árai is fel vannak tüntetve, tájékoztató jelleggel. Ha érdeklődünk valamely beavatkozásról és konzultációra szeretnénk jelentkezni, egyszerű dolgunk van.  E-mail cím és telefonszám is rendelkezésre áll a kapcsolatfelvételhez, de a konzultációs kérdőív kitöltésével is kérhetünk visszajelzést és információt. Itt csupán néhány adat és elérhetőség megadására van szükségünk.