Cégalapítás könnyedén, online filmekre szakosodva

Emlékszem, hogy mikor még kicsi voltam, micsoda nagy élmény volt, mikor apukám elvitt a videotékába. Éppen kijött valami híres film, amit kifejezetten gyerekeknek készítettek, de lemaradtunk a mozis vetítésről. Ezért annyira boldog voltam, mikor a kazettát be tudtam otthon rakni a tévébe. Egy hétig volt a miénk és ez idő alatt szerintem láttam vagy tízszer.

Nosztalgikusan gondolok vissza mindig erre az időszakra, főleg a mostani, online filmek világában. Mikor létrejött az internet, mindenki úgy gondolta, hogy ez megoldást tud majd biztosítani az összes problémánkra. Nem kell végre ilyen helyekre járnunk azért, hogy meg tudjuk nézni a kedvenc filmünket. A streaming platformok megjelenése pedig még inkább felerősítette ezt az érzést. A probléma csak az volt, hogy tényleg létezik olyan, hogy túl sok a jóból. A filmek, amiket ezeken a platformokon láttam, sokkal kevésbé maradtak velem.

Elgondolkoztam azon, hogy mi lenne, ha én egy olyan streaming platformot nyitnék, ahol az emberek a korábban említett élményt kapnák meg? A cégalapítás azonban nem egy egyszerű dolog és ezért voltam nagyon boldog, hogy rátaláltam a Topcégalapítás nevű cégre. Az oldalukat online láttam meg a keresőben. A cégalapítás kulcsszóra, az első helyen adta ki őket, ami már rögtön elég meggyőzően hatott rám, mivel fontosnak tartom, hogy ne kelljen egy csomó oldalt lapozgatnom, mire megtalálom a számomra ideális céget.

Mikor beléptem az oldalukra, a pozitív élmények folytatódtak. Már teljesen hozzá vagyok szokva, hogy a cégek honlapja igénytelenül és átláthatatlanul van kivitelezve. Itt azonban már rögtön azt éreztem, hogy az itteni csapat biztosan ért a cégalapítás művészetéhez. Persze ez alapján megítélni egy szolgáltatást, nem lenne a legbölcsebb dolog, mégis, azért sokkal szívesebben bízok meg egy olyan cégben, akinek ilyen szép a honlapja. A kép az Országházról, még valamennyire hangulatot is tudott teremteni azzal kapcsolatban, hogy milyen is lesz ennek a cégalapítás procedúrának a végeredménye.

cégalapítás

Szóval mit sem érne ez az egész, ha nem tájékoztatnának minket a lehetőségeinkről részletesen és érthetően. A Topcégalapítás mindkét kritériumnak megfelelt. Ráadásul ezeket a tájékoztatókat is nagyon könnyű volt elérni. Ha fellépünk a kezdőlapra és érdekel minket, hogy miként lehet elintézni náluk a cégalapítást, akkor nem kell mást tennünk, csak lefelé tekernünk. Nincsenek idegesítő menük, vagy összezavaró kategóriák. Ha konkrétabban akarunk valamelyik témáról informálódni, akkor pedig azonnal tudni fogjuk, hogy melyik menüpont mögött rejlik.

Az áraikat sem rejtegették előlünk, ami egy teljesen meglepő dolog a mai világban. Az ilyen cégek általában szeretik az utolsó pillanatra hagyni ezt, hogy lesokkolják a vásárlót. Itt azonban még akkor sem visszakoztam volna, ha csak a telefonban tudom meg a tarifáikat. Nagyon jó áron dolgoztak, ráadásul egy plusz ajánlattal is megtoldották ezt. Mégpedig, hogy ha székhelyszolgáltatást is igénybe veszünk náluk, akkor a cégalapítás folyamata teljesen ingyenes marad. Ez egy olyan ajánlat volt, amit nem tudtam kihagyni, hiszen a cégemnek úgyis kellett volna székhely, akkor meg már jó, ha az egész egy helyen van elrendezve.

Eljött hát az idő arra, hogy tárcsázzam a számukat és nem is kellett sokat várnom, mire felvették. Az ügyintézés kifejezetten gördülékenyen haladt, pont olyan volt az egész, mint ahogy elképzeltem a korábbi pozitív tapasztalataim alapján. A cégalapítás nagyon rövid idő alatt meg is volt, most pedig már boldog tulajdonos lehetek.