Egy fotósról készült film adta az ötletet

Sok időt eltöltök azzal, hogy online nézem a filmeket és a sorozatokat. Talán már túl sok időt is. Szerencsére már nem olyan durva a helyzet, mint régen, amikor képes voltam egy nap akár 4-5 órát is áldozni arra, hogy minél előbb ledaráljak egy sorozatot.

Aztán elkezdődött a főiskola, így már kevesebb időm maradt arra, hogy ennek a hobbimnak élni tudjak. Ez nem is akkora baj, mert alapvetően károsnak tartom már így utólag, hogy képes volt ennyi időt elpazarolni. Jobb, ha az ember a saját, mint más fiktív személyek életével foglalkozik. Persze lehet, hogy én életem nem olyan érdekes, mint esetleg egy bűnügyi sorozatban szereplő nyomozóé, de az legalább rólam szól.

Pár hete láttam egy tehetséges fényképészről szóló filmet, aminek a hatására úgy döntöttem, hogy szeretném igényelni egy profi fotósnak a szolgáltatását.

Némi kutakodás után meg is találtam azt a weboldalt, amire szükségem volt: szoboszlaikriszti.hu.

Krisztiről csak a legjobbakat tudom elmondani: tehetséges, motivált és az ügyfélközpontú hozzáállás jellemzi őt. Az sem utolsó szempont, hogy hihetetlenül jól bánik az emberekkel, ami egy ilyen szakmában különösen fontos, legalábbis én így gondolom.

Sokféle szolgáltatás érhető el nála, így a legkülönfélébb képeket készíti el a számunkra.

Engem leginkább a családi fotozás lehetősége ragadott meg, hiszen már van saját családom a fiatal korom ellenére. De ez tényleg csak az egyik lehetőség a sok közül, ezért azt tanácsolom, hogy nézz körül egy kicsit Kriszti weboldalán, és láthatod a többi opciót is.

Azért is érdemes a weboldalon időzni, mert sok-sok fantasztikus képpel találkozhatunk. Bevallom, mikor a családi fotozás témájú képeket nézegettem, alig vártam, hogy az én családomról is ilyen képek készülhessenek.

A fotózás maga is egy igazi élmény volt. A férjemnek az elején annyira nem tetszett az ötlet, de aztán ahogy elkezdődött a fotózás, ő is teljesen belelkesült. Krisztinek valahogy sikerült egy igazán pozitív hangulatot teremtenie. Így tulajdonképpen nem csak minőségi fotókat kaptunk a pénzünkért, de egyfajta élményt is, amit sosem fogunk elfelejteni.

Esetleg Te is családi fotozásban gondolkozol? Ne is keresgélj tovább! Kriszti a tökéletes választás! És ezt már a saját tapasztalatomra támaszkodva mondhatom! Mi azóta is naponta újranézzük a képeket, mert annyira fantasztikusra sikeredtek! Biztos vagyok benne, hogy a jövőben még többször is igényelni fogjuk ezt a príma szolgáltatást, hiszen teljesen elégedettek vagyunk az eddigiekkel!