Borotvaélen

Borotvaélen

Tapasztalt rendőr volt valamikor. … De szélhámos lett és most azzal fenyegetőzik, hogy a leugrik egy manhattani hotel legfelső emeletéről. A New Yorki rendőrség nagy erőkkel és egy pszichológus nővel vonul a helyszínre, aki igyekszik a férfi lelkére beszélni. Senki sem sejti, hogy az öngyilkossági kísérlet csak elterelő hadművelet, ami minden idők legnagyobb gyémántrablásáról próbálja elterelni a figyelmet.

rendező: Asger Leth
forgatókönyvíró: Pablo F. Fenjves
zeneszerző: Henry Jackman
operatőr: Paul Cameron
producer: Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian
vágó: Kevin Stitt

szereplő(k):
Sam Worthington (Nick Cassidy)
Elizabeth Banks (Lydia Anderson)
Jamie Bell (Joey Cassidy)
Ed Harris
Edward Burns
Kyra Sedgwick
Anthony Mackie

Borotvaélen előztes, Borotvaélen online keresése az online filmek között

Borotvaélen a YouTube videói között:

Borotvaélen videók keresése a YouTubeon...
Borotvaélen premier, Borotvaélen torrent kifejezések találatai a YouTube-on.

Szólj hozzá Borotvaélen a Facebookon:

További filmek:

  • Borotvaélen (2012) Nick Cassidy volt New York-i rendőr börtönbüntetését tölti. A drága gyémánt, amelynek biztonságos szállításáért ő felelt, egyszerüen eltűnt. ... Borotvaélen (2012)

  • Borotvaélen (2012) Nick Cassidy egy volt New York-i rendőrtiszt. Most börtönbüntetését tölti, miután a méregdrága gyémánt, amelynek biztonságos szállításáért ő ... Borotvaélen (2012)

  • A szemtanú halála Az adótanácsadó iroda  minden egyes alkalmazottjával végeznek a profi gyilkosok. Ámde mégis maradt egy túlélő, Paul Damone. Mivel Paul nem tud... A szemtanú halála

  • Red -2010. Frank, ( akit polgári nevén Bruce Willis-nek hívnak), -  Joe, akit csak Morgan Freeman néven ismer a közönség,  Marvin és Victoria egykor a CIA legbá... Red -2010.

  • G.I.Joe - A Kobra Árnyéka A G.I. Joe csapatot mondják a legelitebbnek a szakmában. Az osztag a legmodernebb kémfelszereléseket veti be a mindenre elszánt fegyve... G.I.Joe – A Kobra Árnyéka

Lehet, hogy így kerested:

Borotvaélen letöltés

Borotvaélen letöltése

Borotvaélen dvd letöltés

Borotvaélen film letöltés :