Vitathatatlan I.

Vitathatatlan I.

Az öklőző világbajnokot, Iceman Chamberst nemi erőszak vádjával lecsukják.  Iceman tombol, hisz profi ökölvívói karrierje csúcsán megakadályozzák abban, hogy kiélvezze és megvédje az őt vitathatatlanul megillető bajnoki státust. Ugyanabban a fegyházban, ahová Iceman kerül, tölti életfogytiglani börtönbüntetését Monroe Hutchen (Wesley Snipes), aki tíz éve a börtön koronázatlan bajnoka. A Sweetwater börtön életfogytig lakója Emmanuel Ripstein (Peter Falk) is, akit még mindig jó kapcsolatok fűznek a kormányzathoz, a maffiához és a börtönigazgatósághoz is. A két bajnok között a börtönben óriási feszültség vibrál. Ripstein felismeri az ellentétek adta üzleti lehetőséget, s megszervezi Monroe és Iceman mérkőzését.

Vitathatatlan I. előztes, Vitathatatlan I. online keresése az online filmek között

Vitathatatlan I. a YouTube videói között:

Vitathatatlan I. videók keresése a YouTubeon...
Vitathatatlan I. premier, Vitathatatlan I. torrent kifejezések találatai a YouTube-on.

Szólj hozzá Vitathatatlan I. a Facebookon:

További filmek:

  • Vitathatatlan 2. George "Iceman" Chambers nehézsúlyú bokszvilágbajnokként "tengeti" az életét. De neki ez sem elég, drogcsempészésbe keveredik. Letartóztatják é... Vitathatatlan 2.

  • Vitathatatlan 3. Uri Boyka, az oroszországi Chorny Cholmi büntetés-végrehajtási intézet  egykori  bajnoka volt. Most viszont térdsérülése miatt nem tud a ringbe... Vitathatatlan 3.

  • New York, I Love You rendező: Mira Nair, Shekhar Kapur, Randall Balsmeyer, Fatih Akin, Andrei Zvyagintsev, Brett Ratner, Natalie Portman, Joshua Marston, Scarle... New York, I Love You

  • Az informátor! Az amerikai kormány már megfigyel. Igen, megfigyeli egy mezőgazdasági óriáscég magas rangú vezetőjét.    Mark Whitacre-nek pénzpiaci ténykedése m... Az informátor!

  • A szerelem művészete Rómában járunk, Augustus uralkodása idején, amikor Ovidius már elismert költő, tanító és mester. Egy nap úgy dönt, bemutatja az amfiteátrum... A szerelem művészete

Lehet, hogy így kerested:

Vitathatatlan I. letöltés

Vitathatatlan I. letöltése

Vitathatatlan I. dvd letöltés

Vitathatatlan I. film letöltés :